Certificările CompTIA

StarTech Academy este partener CompTIA.

CompTIA este cea mai mare companie de training și certificare IT din lume și principalul furnizor de certificări informatice neutre.

Certificările CompTIA sunt recunoscute ca standard la nivel mondial și sunt singurele care nu sunt asociate unui vendor, respectiv unui singur furnizor de tehnologie (Mircosoft, Cisco, HP sau alții).

O certificare CompTIA confirmă deținerea celor mai noi cunoștințe necesare pentru tehnicieni PC (în ceea ce ține de hardware) și este recunoscută de către cele mai mari companii producătoare, distribuitori și vânzători de hardware și software din lume.

Absolvirea unui program de pregătire si certificare CompTIA aproape că garantează angajarea într-o companie de tehnologie.

StarTech Academy este partener CompTIA, toți trainerii academiei având certificarea Comptia Trainers și o experiență de peste 5 ani, astfel încât să poată livra nu doar teorie dar și cunoștințe practice.

Spațiul Academiei CompTIA conține tot ce este nevoie pentru oferirea unei experiențe complete de învățare: Helpdesk Area echipată cu echipamente specializate pentru oferirea de suport IT, Service Desk Area echipată cu componente pentru specific de service IT, Network Operation Center Area echipată cu echipamente de rețea, de comunicații (Switching, Firewall, Networking cu Fir și Wireless), servere (HP Gen6, 7), storage (NAS, SAN), Printing Area echipat cu imprimante de birou, plotter, multifuncționale, Platformă Centralizată Virtualizare (VMWare și Citrix Virtual Technology) și tot ce este necesar pentru desfășurarea activității de training de laborator.

Spațiul laborator mobil este dotat cu laptop-uri pentru participanți, videoproiector, ecran video, presenter, imprimantă portabilă, switch-uri de rețea, echipamente wireless pentru conectare, conexiune duală la Internet, echipamente demo, precum și toate unelte de lucru necesare instruirii unor tehnicieni IT.Află mai multe despre nivelele de certificare CompTIA


CompTIA