22 Years

Hai cu noi!

Te pregătim ca tehnician IT în doar 30 de zile, cu educație relevantă și practică pentru a începe imediat o carieră în IT.

ITF

Fă primul pas în IT!

BEGGINER LEVEL

CompTIA iți oferă tot ce ai nevoie pentru a te pregăti pentru examenul de certificare în IT Fundamentals. Explorează formarea în ITF+ și da startul unei cariere de Super Erou!.

  • Instalare software
  • Stabilirea conectivității de bază a rețelei
  • Identificarea / prevenirea de baza a riscurilor de securitate
  • Explicați teoria depanării și întreținerea preventivă a dispozitivelor

Monthly, Online, FREE

Detalii
Absolvenți
StarTech Academy

0


Despre
StarTech Academy

Mai presus de orice, Star Tech Academy reprezintă o Școală de IT. Altfel spus, este un spațiu dedicat educației pentru cei lipsiți de experiență sau pentru cei care își doresc să-și schimbe cariera.

Și ca orice școală, caută și selectează persoanele cu adevărat motivate să învețe, să gândească, să își dezvolte creativitatea și să aducă un plus de valoare în tot ceea ce fac.

Astfel, persoanele care își doreasc să facă parte din „Liga IT-știlor” și devin cursanți StarTech Academy ajung să învețe într-o lună cât alții într-un an, făcând primii pași în cariera lor IT alături de noi.

Afla mai multe...

CompTIA ITF+

BEGGINER LEVEL

ITF+ este singura certificare care îi ajută pe cei ce vor să înceapă o carieră în acest domeniu, sau pe studenți, să decidă dacă o carieră în IT este calea potrivită pentru ei. ITF+ este singura ceritifcare care acoperă toate ariile necesare pentru a clădii o bază stabilă în tot ce ține de IT la scară largă. Este certificarea ideală pentru persoane non-tehnice.

Detalii...

CompTIA A+

PROFESSIONAL LEVEL

A+ este cea mai recentă versiune cu conținut extins pe anumite părți ale rolului de suport IT, inclusiv extinderea subiectelor de securitate de bază și o abordare diferită pentru definirea competenței în procedurile operaționale. Inscrie-te pentru a afla cum A+ ajută la dezvoltarea rezolvărilor de probleme dovedite pentru lumea digitală de astăzi.

Detalii...

CompTIA Security+

PROFESSIONAL LEVEL

Security+ este prima certificare de securitate pe care ar trebui să o obțină un candidat. Stabilește cunoștințele de bază necesare oricărui rol de securitate cibernetică și oferă o rampă de lansare către locuri de muncă de securitate cibernetică de nivel intermediar. Security+ încorporează cele mai bune practici în depanarea practică, asigurând candidații să aibă abilități practice de rezolvare a problemelor de securitate.

Detalii...

CompTIA Network+

PROFESSIONAL LEVEL

CompTIA Network+ validează abilitățile tehnice necesare pentru stabilirea, întreținerea și depanarea în siguranță a rețelelor pe care se bazează companiile. Spre deosebire de alte certificări de rețea, CompTIA Network+ pregătește candidații pentru a susține rețele pe orice platformă. CompTIA Network+ este singura certificare care acoperă competențele specifice de care au nevoie profesioniștii de rețea.

Detalii...

CompTIA Linux+

PROFESSIONAL LEVEL

Linux + este destinat profesioniștilor IT care vor folosi Linux pentru a gestiona totul, de la mașini și smartphone-uri la servere și supercomputere, deoarece un număr mare de întreprinderi folosesc Linux în aplicații de cloud, cibersecuritate, mobil și web.

Detalii...

CompTIA Server+

PROFESSIONAL LEVEL

CompTIA Server+ este singura certificare care poate garanta că profesioniștii IT cu nivelul de Administrator de sisteme sunt capabili să își desfășoare activitatea în orice mediu, pentru că această certificare nu este limitată într-o singură platformă. Examenul acoperă tehnologii hardware și software esențiale ale mediilor de server on-premise și hibride, inclusiv disponibilitate ridicată, cloud computing și scripting.

Detalii...
Cloud

CompTIA Cloud+

PROFESSIONAL LEVEL

CompTIA Cloud + este singura certificare IT axată pe performanță care are o viziune mai largă asupra serviciilor unei infrastructuri bazate pe cloud, indiferent de platformă. Migrarea către cloud oferă oportunitatea de implementare, optimizare și protejare a aplicațiilor esențiale si de stocare a datelor. CompTIA Cloud + validează abilitățile tehnice necesare pentru a securiza aceste bunuri valoroase.

Detalii...

Fă cunoștință cu
EXPERȚII NOȘTRI

Ce spun absolvenții
StarTech Academy?
Laura

Laura

absolvent școală de televiziune

"Zilele din Academie au fost Stelaaaaaare! Am simțit Academia ca pe un fel de After-School, însă am tratat-o cu seriozitate, fiind mai conștiincioasa decat la facultate. Andrei Sima, profesorul nostru, ne-a făcut să fim cât se poate de disciplinați. Provocarea ce mai mare a fost în ultima zi când a trebuit să prezentăm un proiect în fața tuturor. Am avut mari emoții. Recomand StarTech Academy oricui vrea să învețe bazele IT-ului."

Mike

Nicolae

actor

"Academia a fost pentru mine atât o perioadă plină de informații noi, cât și un test de răbdare. Probabil pentru ca provin dintr-un mediu mai creativ, consider că de aceea mi-a fost puțin dificil să mă adaptez la cursurile "statice", ca la școală. Cu toate acestea, acum lucrez într-un domeniu care-mi place și mă bucur ca am terminat academia cu succes! StarTech Academy a fost punctul de start al carierei mele în IT și o recomand oricui vrea un nou început."

John

Ana

fost operator call-center

"StarTech Academy a fost pentru mine o experiență surprinzătoare, ținând cont de faptul că eram pe 0 la capitolul tehnic și că am reușit să învăț foarte multe lucruri noi într-o singură lună. Recomand Academia oricărei persoane care își dorește o carieră în domeniul IT!"